HomeALL MEDIAAdina Buzatu a incercat senzatii tari la „Cireasa de pe tort”

Adina Buzatu a incercat senzatii tari la „Cireasa de pe tort”

Invitata la “Cireasa de pe tort”, stilista Adina Buzatu a inlocuit pentru o zi finetea stofelor de cashmir si a cravatelor de matase cu ustensilele “neprietenoase” de bucatarie.

Recunoscuta pentru atentia la detalii cand vine vorba de profesia ei, Adina nu s-a lasat mai prejos nici de data aceasta, punand la punct totul cu mare atentie – de la meniu, procurarea celor mai proaspete ingrediente si prepararea lor cu mare atentie, pana la seting-ul mesei si primirea invitatilor.

“Nici un efort nu a fost prea mare pentru mine, avand ca invitati trei gentlemeni desavarsiti – maestrul Nelu Ploiesteanu, omul politic Marius Marinescu si celebrul cantautor Mihai Constantinescu. Fiind preocupata de imaginea domnilor, am ales un meniu light, sanatos, dar totodata satios” a declarat Adina.

Aparent  usor, meniul a necesitat mari eforturi din partea stilistei care a trecut prin nenumarate incercari. “Cireasa de pe tort” a fost, fara doar si poate, momentul cand Adina a luat cel mai mare satar de bucatarie ca sa toace patrunjelul, spre ingrijorarea tuturor celor prezenti. Si aceasta proba a fost depasita cu succes, dovedind ca talentul inascut compenseaza lipsa de exercitiu.

Pe stilista Adina Buzatu o puteti vedea in actiune Vineri 12 Noiembrie, incepand cu ora 19.30 in cadrul emisiunii “Cireasa de pe tort”, difuzata de Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns