HomeALL MEDIAAdina Buzatu se pregăteşte să intre în politică

Adina Buzatu se pregăteşte să intre în politică

Fiind gazda unei cine din cadrul emisiunii „Cireaşa de pe tort”, stilistul Adina Buzatu a reuşit să îi cucerească pe cei trei domni invitaţi – Nelu Ploieşteanu, Marius Marinescu şi Mihai Constantinescu.

Aceasta le-a pregătit un meniu fără prea multe calorii, dar săţios, asezonat cu vinuri fine. Cu toate acestea, Adina i-a asigurat pe invitaţi că, şi în cazul în care cina le crează probleme digestive, este pregătită cu pastilele necesare. Glumind, binecunoscutul om politic Marius Marinescu i-a sugerat Adinei că ar fi potrivită pentru cea mai înaltă funcţie în stat, deoarece are soluţii pentru orice situaţie.

Deşi sugestia vine de la un fin cunoscator în ale politicii, Adina nu concepe altă carieră decat cea actuală, de stilist. Singura legatură pe care şi-o doreşte cu domeniul politic este aceea de a consilia şi sprijini imaginea prietenilor săi din această branşă sau înfiinţarea, dacă ar fi posibil, a unui partid Anti Kitch. Ca argument, Adina Buzatu le-a pregătit invitatilor săi o scurtă prezentare în care le-a oferit soluţii stilistice pentru fiecare gen în parte, atat pentru cei din lumea artistică, dar şi politică.  Spre surprinderea oaspeţilor, gazda a „ condimentat”  acest moment prin alegerea unui colaj de melodii ale maestrului Nelu Ploieşteanu şi cantautorului Mihai Constantinescu.

Cum a făcut Adina Buzatu faţă tuturor situaţiilor, puteţi vedea Vineri, 12 Noiembrie, începand cu ora 19.30, în cadrul emisiunii „Cireaşa de pe tort”, difuzată de Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comment

Lasă un răspuns