HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAdina Galupa este invitata la emisiunea ”Weekend cu Monica Dascalu”!

Adina Galupa este invitata la emisiunea ”Weekend cu Monica Dascalu”!

Sunt frumosi, talentati si foarte matinali, iar impreuna fac trio-ul perfect. Asa ca prezentatoarea emisiunii “Weeeknd cu Monica Dascalu” nu le putea oferi romanilor din afara tarii o sambata mai frumoasa decat in compania lui Mihai Dedu, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea – prezentatorii Stirilor ProTv de dimineata.

Monica Dascalu

Aceasta este ocazia, pentru toti cei vor fi in fata televizoarelor, la ProTv International de la ora 17:30 sa afle tot ce se ascunde in spatele pupitrului de prezentare, de la reportajele, stirile si filmarile pe teren pana la cum se pot trezi dimineata, atat de devreme.

Duminica, insa fictiunea ia locul realitatii la “Weekend cu Monica Dascalu”, de la aceeasi ora. Ioana Ginghina si Adina Galupa, doua actrite care in viata reala fug de conflicte in serialul “Ingeri pierduti” interpreteaza doua personajele negative – Stefana si Mirela.

Amandoua au simtit ca trebuie sa ii povesteasca Monicai dar si telespectatorilor ce resorturi le impinge pe aceste femei sa actioneze atat de dur sis a isi apere personajele, atat de diferite de personalitatile lor.

Adina va povesti de asemenea care a fost prima ei experienta dificila ca actrita:

“Eram la Iubire ca in filme si abia intrasem si la facultate si nu eram pregatita sa ma confrunt cu o situatie in care trebuia sa plang in fata camerelor”, spune Adina

Iar cei care nu vor rata editia de duminica a emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” vor afla cum s-a pregatit timp de o luna, singura pentru acea secventa din serial.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns