HomeALL MEDIAAdrian Haiduc: „Este obligatia fiecaruia dintre noi sa nu lasam ca flagelul secolului XXI, drogurile, sa afecteze tinerii!”

Adrian Haiduc: „Este obligatia fiecaruia dintre noi sa nu lasam ca flagelul secolului XXI, drogurile, sa afecteze tinerii!”

Lipsa de fonduri face ca CIADO – principala organizatie din Romania care lupta impotriva drogurilor – sa nu isi mai poata desfasura activitatea.

Indiferenta totala a guvernelor din 2008 pana in prezent fata de problematica drogurilor a determinat conducerea acestei organizatii sa ia aceasta decizie destul de dura si transanta. „Programul de Interes National ce asigura finantarea ong-urilor din zona antidrog sta din 2008 in sertarele diferitilor ministri. Desi legea este aprobata, s-a uitat sa se faca normele de aplicare”, spun reprezentantii CIADO.

Reactia nu a intarziat sa apara si din partea cunoscutului designer de bijuterii Adrian Haiduc:
„Ca artist, privesc cu ingrijorare cum principala organizatie antidrog din Romania – Centrul International Antidrog (CIADO) – este pusa in situatia de a-si suspenda activitatea din cauza lipsei de finantare. Este inadmisibil ca organizatia ce promoveaza arta ca alternativa la consumul de droguri sa fie lasata dupa ani de munca sa se desfiinteze. Ca forma de protest, voi face un colier dedicat acestei cauze – Rupeti drogurile din jurul vostru, guvernanti!”

„Este obligatia fiecaruia dintre noi sa nu lasam ca flagelul secolului XXI, drogurile, sa afecteze tinerii. Rapoartele din Romania sunt ingrijoratoare pentru fiecare dintre noi: peste 800000 de consumatori, mii de internati si nu in ultimul rand, morti. Drogurile n-au culoare politica si nici sex, ele ii afecteaza pe toti, consumatorul, familia, societatea!”, este de parere designerul.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns