HomeLIFE STYLEAdrian Mutu ajută victimele cutremurului din Haiti

Adrian Mutu ajută victimele cutremurului din Haiti

Se pare ca Mutu nu este surd la strigatul de ajutor al oamenilor aflati in nevoie. Briliantul vrea sa le dovedeasca tuturor ca are inima de aur si vrea sa le doneze bani victimelor cutremurului din Haiti.

“Nu putem sa ramanem indiferenti la drama semenilor nostri din Haiti, trebuie sa-i ajutam, suntem oameni pentru oameni”, declara Adrian Mutu. Fotbalistul supranumit “” duce o campanie de strangere de fonduri pentru sinistrati. In rest, Mutu are planuri mari pentru cariera.

Anul 2010 a inceput bine din punct de vedere al meciurilor, iar sportivul a marcat, in cinci meciuri disputate, sapte goluri. Victoriile il ajuta sa isi pastreze in Italia reputatia intacta si il fac sa spere ca si in Romania va ajunge sa aiba o imagine mai buna: ”ma bucur ca sunt iubit aici in Italia, mi-ar placea sa fiu la fel de iubit si in Romania, dar acest lucru nu depinde de mine.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns