HomeALL MEDIAAdrian Pescariu sufera de ejaculare precoce

Adrian Pescariu sufera de ejaculare precoce

Make-up artistul Adrian Pescariu s-a despartit de iubita lui, care a declarat ca acesta nu o satisfacea in pat.

Andreea Marin, coafeza lui Pescariu, care i-a devenit si iubita, a declarat ca make-up artistul ejacula precoce cand cei doi incercau sa faca dragoste.

Ea hotarat sa dezvaluie detalii picante despre viata intima a celor doi dupa ce s-a certat cu Pescariu, cu care a avut o relatie de 2 ani.

De celalata parte, Pescariu refuza sa comenteze despre declaratiile aduse de fosta lui iubita, insa o critca dur pe aceasta.

Coafeza lui Pescariu, Andreea Marin, traia o poveste de dragoste alaturi de artist, de mai bine de doi ani. Numai ca de doua zile indragostitii nu isi mai vorbesc, si ies acum cu declaratii dure.

„Nu ma intereseaza ca m-am certat cu Adi. Nu ma mai intereseaza persoana lui. Mai ales ca nu ma satisfacea de loc. In pat, in timp ce faceam dragoste, el termina foarte repede„, sustine Andreea Marin.

Pe cealalta parte, Adrian Pescariu, un baiat ceva mai exigent, nu vrea sa comenteze despre declaratiile aduse de fosta lui iubita, insa o critica aspra pe aceasta: „Un prieten de-al meu a vazut-o la padure cu trei baieti, la gratar. Pe mine m-a mintit spunandu-mi ca a stat pana tarziu la munca, ca sa numere vopselele. Din punctul meu de vedere, ea este o fripturista. Nu ma mai intereseaza”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Povesti! Adrian Pescariu este gay. Asta in primul rand. Dovada, multele persoane din lumea publica masculina dar si animatori de cluburi asaltati de el.

Lasă un răspuns