HomeMAGAZINEvenimenteAflă ce vedete s-au căsătorit de Valentine’s Day, la LollyPop

Află ce vedete s-au căsătorit de Valentine’s Day, la LollyPop

Daniela Crudu a întreţinut atmosfera de Valentine’s Day la cafeneaua „LollyPop”, aceasta oferind invitaţilor cadouri incitante, cătuşe cu puf, lenjerie intimă sexy, dar şi cadouri haiose, precum inimioare, dulciuri, jucării sau vibratoare.

Iulia Roşca, Diana Gureşoaie (fosta iubită a lui Cristi Tănase), Laura Humă şi Andreea Popescu au oferit, de asemenea, celor prezenţi foarte multe premii.  Păcătoasa asistentă a lui Dan Capatos a oficializat numeroase căsătorii printre care s-a aflat şi sora ei, Ana Crudu, care s-a măritat cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Diana Gureşoaie l-a luat în căsătorie, fără să stea pe gânduri, pe Mario, un tânăr om de afaceri al Capitalei. Adrian Pescariu, inventiv şi romantic, punându-se în genunchi, a cerut-o de soţie pe fosta doamnă Ţârdea, iar cea mai frumoasă pereche a serii a fost Andreea Popescu care s-a căsătorit pentru 24 de ore cu Lucian, fostul iubit al Oanei Roman.

Şi Gabriela Pavel l-a dat uitării pe Liviu Vârciu, petrecând Valentine’s Day alături de noul ei iubit cu care trăieşte o poveste de dragoste ca în poveşti, după cum spune „gura lumii”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns