HomeMAGAZINEurovisionAfla cine sunt ultimii sase finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2013!

Afla cine sunt ultimii sase finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2013!

In urma cu cateva minute s-a incheiat si cea de-a doua Semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2013. O Semifinala cu piese mai slabute decat in prima, insa totusi o Semifinala destul de puternica.

Toti concurentii s-au intrecut in show-uri frumoase si in piese bunicele, insa cel mai de apreciat a fost modul de prezentare al celor patru membrii ABBA (Ovi, Paula Seling, Andreea Banica si Marius Rizea), dar si a co-prezentatorilor din Camera Verde (Toader Paun si Oana Vladescu).

De asemenea in aceasta Semifinala au fost sarbatoriti atat Ovidiu Anton (30 de ani) cat si Narcis Iustin Ianau (18 ani). La fel ca in prima Semifinala, TVR nu a facut publica situatia Finala a voturilor, insa cu putin timp inainte de incheierea televotingului, Narcis Iustin Ianau adunase 2337 de voturi, urmat de Cristian Prajescu cu 2224 de voturi si de Zuralia cu 2140 de voturi.

Cele sase piese calificate in ordinea intrarii lor in marea Finala sunt:

2. Narcis Iustin Ianau – Seven
4. Elena Carstea Muttart – Spinning
6. Ovidiu Anton – Run away with me
8. Cristian Prajescu – The best thing in life is to love
10. Al Mike feat. Renee Santana – What is love
12. Andrei Leonte – Paralyzed

In cursul zilei de maine veti putea citi pe Radar de Media un editorial amplu despre cele doua Semifinale ale Selectiei Nationale Eurovision 2013.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns