HomeLIFE STYLEAflă cum şi-au petrecut vedetele tale vacanţa, numai la MTV

Află cum şi-au petrecut vedetele tale vacanţa, numai la MTV

Tu sti ce fac vedetele tale? Afla zilnic la Radar de Media; am pregatit sectiunea Showbiz numai pentru tine !

Andra, Alb Negru, Iulia Vantur, Wilmark si Sara sunt vedetele pe care MTV le-a invitat in weekendul 26-27 septembrie, intitulat “Back From Holiday”, sa vorbeasca despre vara care tocmai a trecut!Si daca tot s-au plimbat prin toate colturile lumii, VJ Oana s-a hotarat sa stranga impresii despre vacanta de vara si sa le ofere sambata si duminica, de la ora 12.00, telespectatorilor MTV!

Turul destinatiilor vizeaza Palma de Mallorca si Tenerife, pe unde au umblat Andra impreuna cu sotul ei Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii “Happy Hour”, de la Pro TV, dar si DJ-ul ProFM, Claudiu Sara. De asemenea, Hawai, insula care i-a cucerit pe Iulia Vantur si Marius Moga, Santorini, unde au petrecut Wilmark si sotia lui, dar si Parisul alaturi de Kamara, de la Alb Negru.

“Nici n-a trecut bine vara, ca MTV ti-o aduce inapoi! Si nu oricum, ci cu niste informatii trasnet. Cum s-au distrat si mai ales ce au patit vedetele in aceasta vara, aflati in weekend, de la MTV”, marturiseste VJ Oana.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns