HomeALL MEDIAAfla ultimele noutati de la Expo Shanghai numai la TVR

Afla ultimele noutati de la Expo Shanghai numai la TVR

TVR 1 va difuza în fiecare sâmbătă, începând de mâine, 8 aprilie, de la ora 9.55, un buletin informativ dedicat Expoziţiei Mondiale de la Shanghai. Astfel, telespectatorii vor putea afla informaţii despre evenimentele desfăşurate în cursul săptămânii precedente la cea mai mare expoziţie de acest gen din lume.

Agenda Expo Shanghai se difuzează de asemenea, pe TVR Internaţional, în fiecare vineri, începând cu ora 19.00. TVR INFO oferă în săptămâna ce urmează o serie de documentare despre cultura şi civilizaţia chineză.

Agenda Expo Shanghai face parte dintr-un pachet de programe care vor fi difuzate pe canalele TVR, dedicate Expoziţiei Mondiale din China.

Evenimentul de la Shanghai se desfăşoară până la 31 octombrie, iar Televiziunea Română, care este partener media, îşi doreşte să ofere constant publicului informaţii cât mai bogate şi mai diverse.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns