HomeALL MEDIAAgentia de publicitate Jazz Communication: „Pentru noi, anul 2013 a fost mai stabil decat 2012”

Agentia de publicitate Jazz Communication: „Pentru noi, anul 2013 a fost mai stabil decat 2012”

Agentia de publicitate Jazz Communication, o companie fondata anul trecut de catre Irina Pencea, Diana Benko si Valentin Suciu, va avea anul acesta o cifra de afaceri in jurul a 1,1 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2012, au declarat oficialii agentiei pentru Wall-Street.ro.

“Pentru noi, 2013 fost cu siguranta mai stabil decat 2012. Dar asta este consecinta directa a faptului ca in 2012 a fost primul nostru an de activitate si cel in care abia ne dumiream cum sa tinem barca pe apa. 2013 a fost un an al cresterii organice, ne-am dezvoltat mai mult in jurul clientilor existenti si mai putin din noi clienti. Ne-am consolidat echipa pentru a fi pregatiti tipului de proiecte ale clientilor existenti”, a afirmat Irina Pencea , partener al companiei.

Jazz Communication a avut anul trecut o cifra de afaceri de 997.000 de euro si profit net de 18.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

“Estimam ca si 2013 se va incheia cu un mic profit, si asta ne spune ca am pus bazele solide pentru viitor”, a mai spus Pencea.

Fondatorii Jazz Communication sunt Irina Pencea (partener), Valentin Suciu (partener si creative director) si Diana Benko (partener si BTL director), cei trei publicitari avand peste 15 ani experienta pe piata locala.

Agentia are in prezent 22 de angajati care lucreaza pentru branduri precum Provident, Baneasa Shopping City, Grand Cinema Digiplex, Lay’s, Star, Krax, Muller, Golden Brau, Vichy Romania, La Roche-Posay, Dr. Oetker sau Cillit.

“Nu cred ca a trecut o luna de cand am deschis agentia in care sa nu avem un pitch pentru un nou proiect sau un nou client. Suntem in continuare activi in a cauta business in categoriile pe care nu le avem acoperite in portofoliu”, a afirmat Diana Benko , partener si BTL director al Jazz Communication.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns