HomeALL MEDIAParteneriat: Agențiile News.ro și mediaTRUST colaborează pentru a furniza servicii integrate de presă și monitorizare

Parteneriat: Agențiile News.ro și mediaTRUST colaborează pentru a furniza servicii integrate de presă și monitorizare

Agenția de presă News.ro a semnat un contract de parteneriat cu agenția de monitorizare mediaTRUST, prin care cele două instituții vor colabora pentru a oferi abonaților servicii integrate. 

Prin acest parteneriat, cele două agenții răspund nevoilor clienților de a avea, în același pachet, atât servicii de calitate specifice agenției de presă, precum fluxuri de știri pe toate domeniile, comunicate și fotografie de presă, cât și servicii complete de monitorizare: internet, social media, presă scrisă, radio și TV.

”Încă de la lansare, am ascultat ceea ce doresc clienții noștri și ținem cont de solicitările lor. Parteneriatul cu mediaTRUST vine ca parte a strategiei noastre de a oferi pachete complete și complexe de servicii, și de a ne mări portofoliul de clienți corporate și instituționali. Calitatea acestor servicii este elementul diferențiator pe o piață competitivă pe care ne impunem deja și în care vom continua să impunem standarde înalte”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu. 

”Suntem încântaţi de noua colaborare cu News.ro, agenţie de presă ale cărei standarde înalte şi obiective corespund cu cele ale mediaTRUST. Dorim ca împreună să oferim clienţilor un pachet de servicii premium complet, care să răspundă pe deplin cerinţelor acestora”, a precizat directorul general al mediaTRUST, Bogdan Apostol.

News.ro este o agenție de presă independentă, având ca misiune să devină lider pe acest segment media. News.ro furnizează conținut de calitate, adaptat condițiilor actuale de piață, către clienți media, instituționali și corporate. News.ro urmează, prin conținutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenții de presă: încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate. News.ro a încheiat și un parteneriat cu agenția foto Inquam Photos, prin care furnizează, în timp real, fotografie de presă de la evenimentele relevante din București și din țară.

Agenția de monitorizare mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio şi TV) din România. Din 2004 este membră a organizaţiei internaţionale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d’Extraits de Presse), iar în 2014 a devenit membră BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) şi ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor).

Logo media trust

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns