HomeMAGAZINAi „Nerve” pentru a fi jucator?

Ai „Nerve” pentru a fi jucator?

 

Cand eram mai mic, jucam “Adevar sau provocare” in speranta ca voi primi porunca sa o sarut pe persoana de care imi placea. Acum imi place sa-i privesc pe ceilalati jucandu-se. In momentul in care am primit invitatia de la Freeman Entertainment la petrecerea tematica „Nerve”, mi-am ales destul de usor rolul pe care il aveam de jucat intreaga seara si anume cel de observator, iar la unele probe chiar jurat.

Daca ati vazut „Nerve” si sunteti familiarizat cu povestea, stiti ca filmul prezinta situatiile prin care trec doi tineri care si-au instalat aplicatia „Adevar sau provocare” in castigarea marelui premiu. La o scara mai mica, despre asta a fost seara de vineri. Petrecerea a avut loc in Stone Club, o locatie plina de personalitate, istorie si bun gust, situata in centrul capitalei si perfecta pentru petreceri restranse. Jubile s-a ocupat de catering intr-un mod onorabil. Probele au avut rolul de a ne distra, iar concurentii au dat dovada de nesfarsite talente: de creativitate, de rapiditate, de plans, de cantat si cate si mai cate. Mi-am votat simpaticii si am aflat mai multe lucruri despre jurnalistii si bloggerii invitati.

Stiu din alte surse ca lumea a plecat in zori vesela si cu premii castigate pe merit. Printre cei prezenti, i-am putut vedea pe Ralflo, Malaezu, Bogdan Dascalescu, Angela Georgiana Alexandru.

party-nerve

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns