HomeDIGITALIndustria de PublicitateAiYellow, noul concept al Paginilor Aurii ale Internetului (preluare de pe CNN iReport)

AiYellow, noul concept al Paginilor Aurii ale Internetului (preluare de pe CNN iReport)

AiYellow, o companie private si fara datorii licentiate in statul Delaware si cu birouril ecentrale in Miami, Florida dar si in Europa, Asia, America de Sud Africa si-a percetionat platforma in America de Sud, unde  inregistreaza un total in vanzari de peste 350 de milioane de dolari anual, iar acum lanseaza afacerea in peste 150 de tari din intreaga lume si in 22 de noi limbi. Ei doresc sa transpuna Anuarul Pagini Aurii in spatiul digital si ofera anunturi intuitive pe platforma lor, pentru mai putin de $2° sau chiar $2.5 pe kyba.

 

Noul website reprezinta o combinatie a listarii tuturor firmelor si a catalogului clientilor care doresc sa isi reduca costurile sis a ajunga la un numar mai mare de cumparatori. Site-ul va fi de o valoare inestimabila pentru antreprenori, oameni de afaceri si companii mari, mijlocii si mici.  “Acesta este uns ite construit cu tehnologie de ultima ora, superior fata de orice altceva din ceea ce exista pe piata la ora actuala”, este de parere Kevin Kinzi, unul dintre Directorii Regionali ai Amarillas Internet Corporation.  “Ne asteptam la o crestere fara precedent a vanzarilor pe site-ul nostru”, a mai afirmat domnia sa.

 

Aceasta este o afacere crescanda de aproape un triliard de dolari annual. Scopul nostrum este sa gazduim peste un milliard de anunturi pana in anul 2014, devenind in acelasi timp cel mai cautat site de pe internet pentru informatii de tipul celor care se gasesc in Pagini Aurii.

 

 

Link-ul urmator http://products.aiyellow.com/naturasiculoare contine informatii aditionale despre anunturi , dar si costurile si caracteristicile exacte pentru fiecare pachet publicitar disponibil.  Iata care sunt doar cateva dintre caracteristicile unui anunt Standard:

 

1Numele companiei si incarcarea unui logo

2)  Harta cu pozitionarea pe Google Map

3) O descriere a produsului sau serviciului de 255 de cuvinte

4) Informatii complete de contact: strada, telefon si fax

5) link direct catre site-ul dvs.

6) Link direct catre anunt

7) Buoane pentru a trimite pe email, pentru a lista sau pentru a da share

 

Compania va avea nevoie de o adresa de email de unde sa faca modificarile si sa activeze anuntul pentru inca un an. Anunturile sunt puse pe categorii, aranjate in ordinea datei aparietiei, astfel ca cele care sunt publicate mai devreme vor fi plasate mai sus in cadrul cautarilor, iar majoritatea anunturilor noastre se bucura si de o pozitionare pe prima pagina in cadrul motoarelor de cautare.

 

Toate anunturile sunt afisate pe o pagina care nu contine alte bannere, alte anunturi competitoare sau alte meniuri de tip pop-up, pentru a oferi anuntului dvs. Evidentierea de care are nevoie si puteti face modificari instante, fara costuri, ale acestuia cat de des doriti. “Tot ceea ce doriti… doar la un click distanta!”

 

Acest articol a fost preluat de pe CNN iReport. Traducerea si adaptarea: Carmen Moraru

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns