HomeMAGAZINFilmAl Pacino, Susan Sarandon si Barry Levinson, despre ultimul lor film, la “Lumea Pro Cinema”

Al Pacino, Susan Sarandon si Barry Levinson, despre ultimul lor film, la “Lumea Pro Cinema”

In editia din 2 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:30, numele grele ale Hollywood-ului isi dau intilnire la Pro Cinema. Este vorba despre Al Pacino, Susan Sarandon si regizorul Barry Levinson, care isi promoveaza ultima lor productie, “You dont’t know Jack”, un film despre un subiect controversat – eutanasia.

Premiera eveniment a avut la New York si a stirnit reactii puternice inca din prima clipa. Al Pacino interpreteaza rolul “Doctorului Moarte”, Jack Kervorkian, un medic controversat care a militat pentru dreptul la eutanasie. Telespectatorii Pro Cinema pot urmari si interviul cu autenticul “Doctor Moarte”, condamnat la multi ani de inchisoare pentru crima de gradul al doilea, la “Lumea Pro Cinema”.

In editia din 2 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema” sint invitate si Naomi Watts si Annette Bening, protagonistele filmului “Mother and child”, care a avut de curind premiera la Los Angeles. Annette Bening a venit la premiera insotita de sotul ei, Warren Beatty si nu au lipsit nici ceilalti colegi din distributie – Samuel L. Jackson, Kerry Washington si regizorul Rodrigo Garcia. Drama despre modul in care o adoptie poate schimba vietile celor implicati este produsa de Alejandro Gonzalez Innaritu (a regizat “Babel” si “21 de grame”).

Chris Rock, Martin Lawrence, Tracey Morgan si Zoe Saldana, prezenti intr-una dintre comediile cele mai savuroase ale anului – “Death at a funeral” – vor veni si ei, in editia din 2 mai a “Lumii Pro Cinema”.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns