HomeLIFE STYLEAlbumul Anca Parghel – ''Colind pentru Romania'', de Craciun oferit pe stiumuzica.ro

Albumul Anca Parghel – ''Colind pentru Romania'', de Craciun oferit pe stiumuzica.ro

Doar astazi poti comanda de pe stiumuzica.ro ultimul album lansat de Anca Parghel, disponibil in sectiunea premii a site-ului.anca_parghel
CD-ul oferit astazi de stiumuzica.ro celor care demonstreaza ca stapanesc bine tot ceea ce inseamna muzica de valoare vine in completarea ofertei speciale de Craciun de pe www.stiumuzica.ro.

Majoritatea albumelor de colinde au reduceri semnificative in aceste zile pe stiumuzica.ro.
„Colind pentru Romania” este un material de colectie, care cuprinde atat colinde traditionale romanesti, cat si colinde spaniole, germane si americane.

De la „Ave Maria” si „Feliz Navidad” pana la „Silent Night”, Anca Parghel a inregistrat, cantate in inconfundabila maniera proprie, cantecele celebre ale Craciunului, dand o stralucire aparte si colindelor traditionale romanesti, ca „Astazi s-a nascut Hristos”, „Steaua sus rasare” sau „Florile dalbe”.

Discul, care a dus la agravarea starii de sanatate a cantaretei, fiindca aceasta a lucrat foarte mult la el, este o colectie remarcabila de colinde.

Anca Parghel s-a stins din viata pe 5 decembrie 2008, la varsta de 51 de ani, la Spitalul Judetean din Timisoara, unde era internata la sectia de terapie intensiva. Anca Parghel suferea de cancer ovarian din luna iunie a acestui an, toate tratamentele aplicate in tara si strainatate ramanand fara rezultat.

De-a lungul carierei sale, Anca Parghel a fost deseori comparata de critici cu Yma Sumac, Maria Callas sau Ella Fitzgerald.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns