Connect with us

ALL MEDIA

8 noiembrie – „Noaptea americană”, maraton de transmisiuni în direct, la TVR 1, pentru a vedea rezultatul alegerilor din SUA!

Published

on

Timp de nouă ore, jurnaliştii Ştirilor TVR vor suprima distanţa Bucureşti–New York şi diferenţa de fus orar, plasând telespectatorii în mijlocul evenimentelor din SUA. „Noaptea americană” – maraton de dezbateri şi transmisiuni, în 8 spre 9 noiembrie, de la miezul nopţii până la ora 9.00.

 

Alegerile americane de anul acesta sunt cel mai „fierbinte” şi mai polarizat scrutin prezidenţial din ultimele decenii, în actualul context local şi internaţional. Rezultatul votului va duce la schimbări în politica externă americană. În condiţiile în care România este din ce în ce mai strâns legată de partenerii americani, românii au nevoie de o mai bună înţelegere a fenomenelor de peste Ocean. În acest context, Ştirile TVR îşi propun să aducă şi să traducă pentru România spectacolul prezidenţialelor americane, să explice fenomenele care pot influenţa vectorii externi ai SUA, inclusiv relaţia cu România. Astfel în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, începând cu ora 0.00, telespectatorii TVR 1 sunt aşteptaţi să participe la Noaptea americană, un maraton de transmisiuni şi dezbateri realizate interactiv şi prezentate dinamic. Programul este preluat simultan şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova.

 

Timp de nouă ore, jurnaliştii Ştirilor TVR vor suprima distanţa Bucureşti–New York şi diferenţa de fus orar, plasând telespectatorii în mijlocul evenimentelor din SUA. Mihai Rădulescu şi Mihai Melinescu se vor afla, pe rând, alături de invitaţii lor, în studiourile Ştirilor TVR. Adelin Petrişor, Laura Fronoiu, Andreea Anghel şi Ioana Matei ne vor aduce informaţii din teren, iar Magdalena Moreh şi Claudiu Lucaci se vor afla în punctele fierbinţi ale Statelor Unite, cu transmisiuni directe din New York şi Washington şi intervenţii prin Skype menite să ne ţină conectaţi la atmosfera celui mai important eveniment mondial al momentului.

 

De altfel, în perioada 7-10 noiembrie, telespectatorii TVR vor trăi zilele de foc ale Americii, prin intermediul transmisiunilor directe şi materialelor filmate de cele două echipe ale Ştirilor TVR aflate la faţa locului. Iar ziua de 8 noiembrie va aduce permanent noi informaţii pe acest subiect, începând cu Telejurnalul matinal şi continuând cu Telejurnalul TVR 2 de la ora 13.00, emisiunea Perfect Imperfect moderată de Emma Zeicescu, ediţia de seară a Telejurnalului de la TVR 1, talk-show-ul România 9, difuzat de la ora 21.00 la TVR 1, respectiv Ora de Ştiri, de la 23.00. Mihai Rădulescu va rămâne apoi în studio, pentru prima parte a dezbaterilor, iar Mihai Melinescu va prelua discuţiile la ora 3.00, rămânând alături de telespectatorii TVR 1 până la finalul Nopţii americane, la ora 9.00.

 

Candidaţii şi proiectele lor, relaţia SUA–România, proiectele de politică externă, marile teme pentru America – politica externă, economia, politica internă – bilanţul mandatului Obama şi proiecţiile la închiderea urnelor sunt principalele subiecte ale dezbaterilor din Noaptea americană. Iar ştirile şi reportajele care vor putea fi urmărite în această perioadă la TVR vor prezenta şi detalii despre familiile candidaţilor, poziţia lor privind marile teme (imigraţie, avort, căsătorii homosexuale), vestimentaţie, body-language etc.

 

Noaptea americană este şi un pretext pentru a aduce în prim-plan comunitatea românilor de peste Ocean – una dintre cele mai unite comunităţi şi poate cea care reuneşte cele mai „ascuţite” minţi româneşti – şi modul în care ea influenţează societatea americană”, anunţă Claudiu Lucaci. De altfel, toate segmentele din Noaptea americană vor cuprinde şi intervenţii live, prin Skype, ale membrilor comunităţii româneşti din Statele Unite. Iar noutăţile şi comentariile apărute în timpul emisiunii vor ajunge la telespectatori în timp real, prin intermediul unui sistem de pop-up realizat în premieră în România.

 

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending