HomeALL MEDIAAlex Avram, iubitul Oanei Roman, ospatar la un centru de evenimente de lux

Alex Avram, iubitul Oanei Roman, ospatar la un centru de evenimente de lux

Dupa ce a ajuns in randul mondenilor prin relatia cu Oana Roman, Alex a fost urmarit de catre presa, deoarece atat pagina lui de facebook, cat si el ca personaj are o poveste de spus de fiecare data.

Pana in prezent stiam cu totii ca meseria lui de baza este cea de manechin, fiind prezent in prezentarile marilor designeri autohtoni Adina Buzatu si Catalin Botezatu. De curand insa, am primit aceste poze in care tanarul crai poarta o tinuta de ospatar in incinta Complexului Ambasad’Or Otopeni. L-am contactat pentru a il intreba daca nu se mai castiga atat de bine din modeling si are nevoie de un extra job? Alex s-a amuzat de situatie si ne-a spus razand: “Ba da, inca se castiga foarte bine din meseria de manechin, tocmai de aceea am participat la o sedinta foto, unde am jucat rolul unui ospatar. In orice caz, sunt convins ca as putea sa ma reprofilez oricand, pentru ca am jucat extreme de bine acest rol”.

Te rugam Alex, cand iti iei o alta meserie, anunta-ne si pe noi, pentru ca tare mult ne dorim sa te vedem pe campul muncii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns