HomeALL MEDIAAlex Dima prezintă Slujba de Înviere, transmisă în direct de la Mănăstirea Tismana şi Catedrala Sf. Iosif

Alex Dima prezintă Slujba de Înviere, transmisă în direct de la Mănăstirea Tismana şi Catedrala Sf. Iosif

Corespondentul Ştirilor Pro Tv, Alex Dima, prezintă sâmbătă, 3 aprilie, de la 23:45, la Pro Tv, Slujba de Înviere, transmisă concomitent de la Mănăstirea Tismana şi de la Catedrala Sfântul Iosif. Ceremonia va putea fi urmărită în direct nu doar pe Pro Tv, ci şi pe www.stirileprotv.ro.

Anul acesta, catolicii şi ortodocşii sărbătoresc în aceeşi zi Paştele, iar Pro Tv transmite atât ceremonia ortodoxă, cât şi pe cea catolică. Alex Dima, absolvent al Facultăţii de Teologie, a mărturisit că s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat că va transmite Slujba de Înviere. „Este mai mult decât o transmisiune. Noi le vom aduce în case lumina şi bucuria Învierii celor care nu reuşesc, din felurite motive, să fie în biserică în acea noapte.

Sunt oameni bolnavi, oameni plecaţi din ţară, sau oameni care trebuie să fie la post. Este o bucurie şi o onoare pentru mine că în noaptea de Înviere voi avea prilej să le vorbesc acestor oameni şi să le spun Hristos a înviat! O să vorbesc sincer, din suflet, iar atunci când o să fie momentul, o să tac şi o să mă rog”, a declarat Alex Dima.

Alături de invitaţii lui, Alex Dima va explica principalele momente ale slujbei, de ce se săvârşesc anumite lucruri, ce înseamnă ele şi care este valoarea lor. „Învierea înseamnă speranţă şi bucurie. Nu sunt vorbe goale, nu sunt stereotipuri. Ar fi minunat dacă am reuşi ca măcar în noaptea de Înviere să scăpăm de grijile mărunte, de nimicurile acestei vieţi şi să trăim momentul. Viaţa înseamnă iubire, Iisus înseamnă iubire. Când o să conştientizăm lucrurile astea, lumea va fi altfel. Cheia pentru tot şi pentru toate stă în Înviere”, a mărturisit Alex Dima.

Ceremonia va putea fi urmarita in direct pe ProTv si pe www.stirileprotv.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns