HomeMAGAZINEurovisionAlexander Ryback va concerta in Romania?

Alexander Ryback va concerta in Romania?

Castigatorul Eurovisionului din acest an, Alexander Ryback, ar putea concerta in Romania in cadrul decernarii premiilor „Romanian Music Awards”.


Organizatorul Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Basescu, are planuri mari pentru acest an si intentioneaza ca premiile sa se desfasoare la Craiova si sa aduca mai multe nume sonore internationale, informeaza Cancan.
Printre invitati s-ar putea numara Liana McCarthy, cea care a spart topurile muzicale cu piesa „Dance with me”, dar si norvegianul care a castigat Eurovisionul de la Moscova cu piesa „Fairytale”.
Invitatia ca Ryback sa cante in Romania a fost facuta inainte de finala si, deci, inainte de a pune mana pe marele trofeu european.
„Chiar m-am amuzat cu un coleg, care mi-a zis la vremea aceea: Vorbeste repede cu el, acum, pana nu castiga!. Si iata ca a avut fler. A iesit pe locul I”, a declarat pentru Cancan, Giovanni Francesco, seful de la Music Channel.

Sursa: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns