HomeALL MEDIAAlexandra Badoi dezvaluie cine e barbatul potrivit pentru ea!

Alexandra Badoi dezvaluie cine e barbatul potrivit pentru ea!

La numai 23 de ani, se poate lauda cu o cariera in media in plina ascensiune, contracte de modeling care i-au pus in valoare frumusetea, ca sa nu mai vorbim despre proiectele muzicale desfasurate cu nume importante din industria de profil! Dar cu cine ar imparti vedeta Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi laurii succesului?

Intr-un interviu pentru noul numar al revistei „Click! pentru Femei”, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observatorul Antenei 1 a marturisit ca jumatatea ei nu trebuie sa fie altfel decat „cel mai frumos, cel mai bun, cel mai iubitor barbat” pentru ea.

Cu toate astea, curiosii care s-au intrebat despre starea civila a Alexandrei nu vor primi mai multe detalii despre cel cu care imparte si bune, si rele, decat ca Alexandra iubeste si este iubita. Ca o „visatoare” romantica, asa cum se descrie, Alexandra divulga si o parte din lucrurile simple care o fac fericita: „Ma bucura orice rasarit de soare, ma minuneaza fiecare clar de luna, ma rascoleste marea inspumata, ma linisteste cerul plin de stele”.

In plus, vedeta povesteste, sincer si fara menajamente, despre perioada de acomodare in Bucuresti, dupa venirea la facultate, cand avea „18 ani, cu griji si cu putini bani”, cat de important e pentru un prezentator TV sa le zambeasca telespectatorilor lui in fiecare zi, cum ii trateaza pe cei invidiosi pe ea, daca se va intoarce in radio si cand se va inscrie din nou la Eurovision.

Cariera in televiziune a Alexandrei, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri “Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar si pentru muzica trance. Piesele sale – “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Spre exemplu, “Summer Of Love” a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial YouTube al Alexandrei (www.youtube.com/AlexandraBadoi).

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

Latest comment
  • 340.000 pentru voi inseamna cam 3.5 milioane

Lasă un răspuns