HomeALL MEDIAAlexandra Badoi, sedinta foto inedita in Tara Lalelelor! (galerie foto)

Alexandra Badoi, sedinta foto inedita in Tara Lalelelor! (galerie foto)

Vedeta Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a imbinat utilul cu placutul chiar si in vacanta! Poposind in Olanda – in cadrul unui circuit turistic prin Europa, in decursul caruia Alexandra a strabatut 15 tari in doar 14 zile – frumoasa olteanca in varsta de 23 de ani si-a redescoperit pasiunea pentru modeling.

Departe de agitatia urbana, aproape de tarmul Marii Nordului, Alexandra a descins intr-un colt de lume idilic, unde a realizat o sedinta foto. Prezentatoarea TV s-a lasat pozata pe o pajiste, in cateva cadre demne de un pictorial de moda, purtand o creatie LKIT din voal fronsat, delicata si feminina.

De altfel, in perioada liceului, Alexandra a avut colaborari notabile cu designeri de renume (Renato Balestra, Moschino, Blumarine), iar sedinta foto de pe taramul olandez s-a dovedit cel putin la fel de emotionanta.

Cariera in televiziune a Alexandrei, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri “Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar si pentru muzica trance. Piesele sale – “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Spre exemplu, “Summer Of Love” a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial YouTube al Alexandrei (www.youtube.com/AlexandraBadoi).

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns