HomeALL MEDIAAlexandra Badoi, vedeta pe podiumul LKIT!

Alexandra Badoi, vedeta pe podiumul LKIT!

Vedeta Antena 1 si cantareata Alexandra Badoi si-a redescoperit pasiunea pentru modeling, prima ei “dragoste”, miercuri, 12 septembrie, la Carol Parc Hotel.

Alexandra a deschis prezentarea colectiei “La Dolce Vita”, un eveniment LKIT by Andreea Marcuta, intr-o superba rochie de dantela neagra, cu trena – in ton cu tinutele serii, gandite de designer ca o reinterpretare contemporana a dantelurilor fine, elemente de baza in moda italiana. Iar frumoasa olteanca a intrat in pielea unei italience senzuale, trimitandu-le bezele celor din audienta si pregatind astfel intrarea celorlalte manechine.

Prezentatoarea stirilor despre vreme din cadrul Observatorului Antena 1 se simte ca acasa pe catwalk, dat fiind faptul ca, inca de la 16 ani, ea a avut prezentari pentru branduri internationale renumite, precum Moschino si Renato Balestra.

Chemarea pentru modeling si cariera in televiziune ale Alexandrei s-au împletit cu succes cu realizarile ei in muzica trance. Piesele ei – “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Spre exemplu, “Summer Of Love” a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial al Alexandrei (www.youtube.com/AlexandraBadoi).

Anul trecut, Alexandra a reusit o performanta pentru muzica electronica romaneasca: piesa ei, “Cold Shower”, a fost inregistrata oficial la casa de discuri Armada Music, fondata de Armin Van Buuren. In prezent, Alexandra colaboreaza cu DJ din Olanda si Anglia si pregateste lansari de piese pe gustul si pentru sufletul fanilor ei!

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns