HomeALL MEDIAAlexandra Stan, exclusiv la Radio 21: „Ma consider o tipa destul de sexy”!

Alexandra Stan, exclusiv la Radio 21: „Ma consider o tipa destul de sexy”!

Radio 21 a dat startul vacanţei! A început SUPER VARA lui 21, iar Djii Radio 21 au mutat distracţia la mare, pe plaja Celsius Beach din Mamaia, unde au loc cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri !

În Super Vara lui 21, Alexandra Stan a fost invitata specială a lui Liviu Hodor în Request Summer Show. Frumoasa cântăreaţă, cunoscută pentru „Lemonade”, „1.000.000” feat Calprit sau „Mr Saxobeat”, a ajuns pe Celsius Beach unde a răspuns celor mai indiscrete întrebări care au venit din partea ascultătorilor.

Astfel, Alexandra Stan a vorbit despre faptul că a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume de către o prestigioasa revistă pentru bărbaţi: „Am fost uimită când am fost aleasă printre cele mai sexy femei din lume. Nu mă aşteptam. Mă consider o tipă destul de sexy, dar nu mă consider genul acela de copertă de revistă. Nu sunt cea mai sexy femeie din lume. Mi se pare că am foarte multe defecte.”, a mărturisit cântăreaţa.

Întrebată când va lansa o piesă în limba română, frumoasa artistă a răspuns sincer: „Mi-ar plăcea să fac o melodie în limba română, dar cred că nu este momentul acum. Îmi doresc foarte mult să le arăt oamenilor din alte ţări că pot cântă şi nu o pot face decât în engleză.”.

În plus, Alexandra a povestit că i-ar plăcea foarte mult să aibă o colaborare cu Loredana Groza: „Mi-aş dori să cânt cu Loredana Groza, o apreciez foarte mult. Este una dintre artistele care m-au inspirat.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Alexandra a spus că plănuieşte să lanseze un album nou la iarnă, dar că întâi trebuie să se ocupe de un concert de promovare în Japonia, unde va cânta cu aceeaşi scenă alături de Rihanna: „O să am un concert de promovare. Pe scenă vor fi mai mulţi artişti, dintre care cea mai importantă este Rihanna, cântăreaţa mea preferată.”.

Intervenţiile Alexandrei Stan din emisiunea Request Summer Show de la Radio 21 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:

http://www.radio21.ro/stiri/alexandra-stan-exclusiv-la-radio-21-ma-consider-o-tipa-destul-de-sexy/

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns