HomeALL MEDIAAlexandra Stan la „Request summer show”!

Alexandra Stan la „Request summer show”!

Radio 21 a dat startul vacanţei! A început SUPER VARA lui 21, iar Djii Radio 21 au mutat distracţia la mare, pe plaja Celsius Beach din Mamaia, unde au loc cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri.

În Super Vara lui 21 a inceput Request Summer Show, un program de mixuri live chiar de pe plajă. Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, realizează emsiunea între orele 16:00 şi 19:00 şi îi aşteaptă pe cei prezenţi pe Celsius Beach să se distreze împreună pe cea mai bună muzică!

Vineri, 10 august, Alexandra Stan a fost  invitata specială a lui Liviu Hodor în „Request summer show”. Frumoasa cântăreaţă, cunoscută pentru „Lemonade”, „1.000.000” feat Calprit sau „Mr Saxobeat”, a ajuns pe Celsius Beach să răspundă celor mai indiscrete întrebări care au venit din partea ascultătorilor.

Radio 21 se transformă în Official Summer Radio, aşa că pentru o porţie serioasă de hituri, zâmbete şi fun, ascultătorii sunt invitaţi să rămână pe frecvenţă şi să vină să-şi petreacă vacanţa alături de echipa Radio 21.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns