HomeTELEVIZIUNESportAlexandra Ungureanu a adus emotie in ringul Galei de Box WBO de la Galati

Alexandra Ungureanu a adus emotie in ringul Galei de Box WBO de la Galati

Alexandra Ungureanu, alaturi de Crush au fost invitati speciali in cadrul importantei gale de box, ce s-a desfasurat vineri, 22 februarie, la Galati si in cadrul careia pugilistul român Cristian „Hammer” Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, în faţa ucraineanului Oleksi Mazikin.

Inainte de inceperea meciului, Alexandra Ungureanu a fost protagonista unui moment extrem de emotionant: intonarea imnului Romaniei. Sustinuta cu putere de peste cei 3000 de fani prezenti in arena din Galati, Alexandra a sensibilizat intreaga asistenta.

Martora la randul sau la nasterea unui nou campion in lumea boxului (adversarul lui Ciocan, Oleksiy Mazikin nu a rezistat decat 6 reprize din 12), Alexandra s-a declarat coplesita de amploarea evenimentului: “M-am simtit extrem de onorata si de emotionata, in acelasi timp, de asemenea desfasurare de forte. Recunosc ca a fost prima experienta de acest gen, insa am trait-o cu toata fiinta, nefiind, in esenta, o fana sau o consumatoare a acestui gen de sport. La fata locului, insa, febra te cuprinde. Energia, implicarea si vibratia oamenilor te captiveaza. Inca mi se face pielea de gaina cand imi amintesc. Ma bucur ca Romania este in continuare o tara a campionilor si ma simt onorata ca am putut canta imnul Romaniei intr-un asemenea context”, a marturisit Alexandra.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns