HomeMAGAZINEurovisionAlin Vaduva, despre Semifinala Eurovision 2013

Alin Vaduva, despre Semifinala Eurovision 2013

Alin Vaduva a concurat duminica seara in semifinalele Eurovision 2013 cu piesa Storyline. A fost o experienta unica din care a castigat fani, a cunoscut niste oameni minunati si a invatat lucruri noi.

Va multumesc din suflet pentru sustinere si mesajele de incurajare pe care mi le-ati transmis in ultima perioada. A fost o experienta interesanta si chiar daca rezultatele din ambele semifinale au surprins multa lume , noi suntem fericiti, declara Alin Vaduva.

Artistul tine sa multumeasca fanilor care l-au votat si tuturor partenerilor care l-au sustinut si au adaugat un plus de valoare proiectului: echipei de management, brand- urilor Collins Jeans , in special lui Daniel Badescu, New Look , Jack&Jones, lui Florin Radulescu – Sala de dansuri Perfect Body Bucuresti, Marius Vai , Irina Josceanu, Dianei Chis – artistul din spatele camerei video, Razvan Iliescu si Mihai Ion (echipa noastra de fotogafi profesionisti) si ,nu in ultimul rand , prietenilor mei, Beatrice Vladan, Razvan Stef si Tudor Ion care au facut parte din backing vocals, desi sunt solisti consacrati.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns