HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAlina Dumitru si Dan Bordeianu, campioni la karting

Alina Dumitru si Dan Bordeianu, campioni la karting

Actorul a urcat pe podium la echipe în cadrul primei ediţii a Cupei „La volan”

Actorul Dan Bordeianu a participat, în acest week-end, la prima ediţie a Cupei „La Volan”, organizata pe circuitul de la Amckart.Pentru Dan, aşa cum i-a mărturisit Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La Volan”,a fost vorba doar despre…distracţie.

“E o competiție, dar eu am venit să mă distrez. Fetele păreau drăguțe când le priveam din față, nu am oglindă retrovizoare. Am depășit câteva și le-am admirat din față”.

Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi, iar impreuna cu Ana Barbu a castigat trofeul la categoria echipe :

„Am caştigat o cupă, e absolut minunat. Am avut alături şi o coechipieră talentată şi frumoasă, aşa că nu aveam cum să ratăm prima poziţie. O să pun bine cupa acasă, la loc de frunte”, spune Dan Bordeianu.

Alina Dumitru a ocupat primul loc in clasamentul feminin

După peste 70 de medalii câştigate, titluri olimpice, europene şi naţionale campioana olimpică la judo, Alina Dumitru este şi campioana la karting.

„În primele cinci minute, până m-am acomodat cu kartul, a fost un pic mai ușor, pentru a vedea cum e circuitul, iar după cele cinci minute am început să bag mai tare piciorul pe accelerație. M-am mai dat de două ori cu kartul la Cluj și Oradea, dar pe un circuit mai mic, nu așa lung”, i-a mărturisit campioana noastră olimpică Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La volan”.

Alina a fost susţinută de pe margine de logodnicul şi nepotul ei. „E un mod foarte plăcut de a-ti petrece o dimineaţă de week-end în compania celor dragi”, mărturiseşte Alina.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns