HomeALL MEDIAAlina Sorescu se mărită în semptembrie cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu se mărită în semptembrie cu Alexandru Ciucu

Cantareata Alina Sorescu se va marita in luna septembrie a acestui an cu disignerul Alexandru Ciucu.

Fosta vedeta a TVR a confirmat aceasta stire in cadrul emisiunii „Conferintei de presa” de la Antena 2.
„Da, vom face nunta in luna septembrie, cand implinim doi ani de cand suntem impreuna. Momentan ne gandim si la data si la locatie si la invitati”, a spus Alina Sorescu.

Alina a mai spus ca in acest moment este libera sa semneze cu orice televiziune, deoarece contractul ei cu TVR a expirat pe 31 decembrie.

Referitor la scandalul iscat de curand in presa, Alina Sorescu a spus ca nu are nicio legatura cu ce s-a scris si ca urmeaza sa vada ce decizie se va lua in urma anchetei interne. Oricum, ea a spus ca isi dorea de mai mult timp sa renunte la formatul de pe TVR 2.

Viitoare sotie a lui Alexandru Ciucu a mai spus ca a avut oferte de la alte televiziuni si inainte de acest scandal si dupa aparitia lui.

Oricum, ea pare sa-si doreasca o revenire in plan muzical, avand un nou album in stadiu final.
In emisiunea care va fi difuzata sambata seara la Antena 2, Alina Sorescu a interpretat o prima melodie de pe noul album, melodie compusa de Gabi Huiban.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns