HomeMAGAZINEurovisionAlyosha vrea să atragă un semnal asupra încălzirii globale prin participarea la Eurovision 2010 (video)

Alyosha vrea să atragă un semnal asupra încălzirii globale prin participarea la Eurovision 2010 (video)

Urmând modelul Spaniei de anul trecut care s-a jucat de-a ,,Votăm, nu votăm”, Ucraina s-a jucat anul acesta de-a ,,Uite piesa, nu e piesa”. Acest model te asigură că nu vei câştiga Eurovisionul deoarece juriile taxează aceste indecizii

În Decembrie Ucraina anunţa că reprezentantul lor la Eurovision este Vasyl Lazarovich, iar pe 6 Martie au ales şi piesa – ,,I love you”, o piesă cam fadă cu care Ucraina sigur ar fi rămas în Semifinală. Toate bune şi frumoase până când s-au răzgândit şi au decis să schimbe piesă şi să organizeze o nouă Selecţie, care a fost câştigată de Alyosha cu piesa ,,To be free”. A doua zi a căzut bombă: Piesa ,,To be free” a fost descalificată de la Eurovision 2010 deoarece a fost făcută publică înainte de 1 Octombrie 2009. Aflată în această situaţie televiziunea Ucraineană a decis să aleagă o altă piesă a Alyoshei. În final a fost aleasă piesă ,,Sweet people”, care va reprezenta Ucraina în Mai, la Oslo.
Piesa este un pop-rock, cu un mesaj puternic, despre încălzirea globală şi despre efectele ei asupra generaţiilor viitoare. Videoclipul va fi în concordanţă cu mesajul piesei şi va fi filmat la Cernobîl.
Deşi are o piesă foarte bună, nu cred că Ucraina are mari şanse la victorie, iar în Finală se va califica la limită. Tot acest circ nu va avea o reacţie prea bună din partea fanilor Eurovision şi a juriilor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns