HomeALL MEDIAAmalia Enache pune iepurasul la treaba anul acesta!

Amalia Enache pune iepurasul la treaba anul acesta!

Ca in fiecare an, prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro TV, Amalia Enache, da Bucurestiul pe Ardealul natal cand vin Sarbatorile de Paste.

“E locul in care imi place sa merg la slujba de Inviere inca de cand eram mica, la o bisericuta din piatra care este undeva sus pe deal, deasupra intregului sat, intr-o zona cu munti si paduri de jur imprejur”, spune Amalia Enache care urmeaza in fiecare an acelasi ritual si asteapta cu emotie slujba din noaptea de Inviere.

“Iau Paste de la biserica si timp de 3 zile asa imi incep dimineata, cu trei lingurite din amestecul de vin si paine sfintite la biserica. Asa e obiceiul prin partile de unde sunt eu. Ca tot romanul, vopsesc oua (neaprat in coji de ceapa rosie), imi place sa am pe masa drob si friptura de miel si ma duc negresit sa iau lumina de la biserica in noaptea de Inviere”, explica vedeta Pro TV care abia asteapta sa se apuce de gatit pentru masa de Paste, mai ales ciorba de miel cu tarhon.

Cat despre iepuras, anul acesta va fi foarte ocupat, recunoaste Amalia careia ii place foarte mult sa faca daruri. “Il astept, il si trimit, ma inteleg tare bine cu Iepurasul pe toate planurile. Cand eram mica scotoceam prin toata gradina, in iarba, caci acolo imi lasa el cadourile. Noroc cu cainele meu lup care abia astepta sa-mi arate locul de cum ma trezeam”, isi aminteste prezentatoarea Stirilor Pro TV pentru care cea mai placuta amintire legata de Paste este “Noaptea de Inviere, dand ocol bisericii de 3 ori, cu lumanari aprinse in mana si cu toata familia alaturi. As vrea sa mai am asta”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns