HomeLIFE STYLEAMANDA O – PRIMA WEB-NOVELĂ pe www.acasatv.ro

AMANDA O – PRIMA WEB-NOVELĂ pe www.acasatv.ro

Prima web-novelă difuzată în premieră în România pe site-ul www.acasatv.ro , “Amanda O”, o aduce pe… monitoarele userilor pe îndrăgita actriţă uruguayană Natalia Oreironatalia200

Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmări, începând de luni, 30 martie, pe site-ul www.acasatv.ro, în premieră în România, în web-novela “Amanda O”.

Pe lângă episoadele curente, userii vor avea acces la informaţii în exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovela şi vor putea arunca o privire în culisele serialului.

Telespectatorii vor face cunoştinţă cu Amanda O pe telefonul mobil în ziua de 30 martie. Clienţii Orange vor putea vizualiza sau descărca din portalul pentru mobil Orange World, de luni până vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu năzdrăvăniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Marea premiera a telenovelei “Amanda O” va avea loc ACASĂ, duminică, 5 aprilie, când telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, într-un episod care va reuni imaginile transmise în timpul săptămanii pe mobil şi pe internet, dar va pregăti de fiecare date noi surprize, aventuri decisive în continuarea acţiunii. “Este un personaj diferit de tot ceea ce am făcut pâna acum”, spune Natalia Oreiro despre Amanda O. “Deşi fanii mă plac în roluri de fata bună care suferă, m-am plictisit puţin de acestea, iar “Amanda O” mi-a dat ocazia să-mi arăt si latura răutăcioasă”.

Din 5 aprilie, în fiecare duminică, Natalia Oreiro revine ACASĂ în premieră europeană cu “Amanda O”, o telenovelă în care telespectatorii vor putea descoperi o altă latură a îndrăgitei actriţe. “Mi-am ales cariera de actriţă pentru a putea fi mai multe persoane în acelaşi timp”, continuă Natalia Oreiro.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • OLA AMANDA!te amo por tu carera.beso!

  • te amo mucho amandaa !!!:X:X

  • e tare super telenovela si amanda o e faina

Lasă un răspuns