HomeMAGAZINEvenimenteNicușor Stan a strâns toate vedetele la un eveniment monden! Vezi de ce!

Nicușor Stan a strâns toate vedetele la un eveniment monden! Vezi de ce!

Seara trecută, celebrul afacerist Nicușor Stan a reunit vedetele din showbiz, la o petrecere fastuoasă pe care a organizat-o cu ocazia relansării unuia dintre centrele de evenimente pe care le patronează, Ambasad’Or Play.

 

Marcel Toader și Maria Constantin, Irinel Columbeanu, Prințesa Lia, Prințul Paul și fiul lor Carol, Luis Lazarus împreună cu iubita sa Loulou, Cristina Cioran, Mara Bănică alături de fiul său Dima, Sorin Mărcuș dar și Oana și Viorel Lis li s-au alăturat celor peste 200 invitați și au petrecut până la miezul nopții.

Dacă Irinel Columbeanu a fost live pe Facebook mai tot timpul, dorind să le prezinte și prietenilor săi virtuali petrecerea; Oana și Viorel Lis au copilărit, amuzându-se împreună cu mascotele; Prințul și Prințesa Lia s-au jucat cu fiul lor, Carol; iar ceilalți au stat ”cuminți”, ascultând recitalul cvartetului de coarde și socializând.

 

Nicușor Stan a reinventat celebrul său loc de joacă din capitală. Dacă până acum, Ambasad`Or Play găzduia cele mai originale petreceri aniversare dedicate doar celor mici, din această primăvară, complexul își lărgește orizonturile. Așa că, în cele trei săli ale centrului de evenimente, Ambasad`Or Play găzduiește petreceri variate, precum: evenimente corporate, conferințe, lansări de produse sau evenimente private restrânse.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns