HomeMAGAZINEvenimenteAmbasad’Or-ul dă tonul sezonului estival

Ambasad’Or-ul dă tonul sezonului estival

Ambasad’Or Events devine, din această vară, capitala distracției. Așadar, duminică, începând cu orele 10.00, va avea loc marea deschidere a piscinei Blueberry by Ambasad’Or.

Atmosfera evenimentului va fi întreținută, până în zori, de: UN Vagabond, Audiopulse, Nocturno și Livia Andrei, timp în care zece animatoare vor face ca spectacolul să fie unul memorabil. Petrecerea continuă, de altfel, cu multe alte surprize.

Blueberry Pool reunește distracția, muzica, razele soarelui și buna dispoziție cu luxul. Prin urmare, invitații vor avea parte de șezlonguri din ratan, două jacuzzi și patru baldachine cu draperii din damasc. Canapelele din piele, candelabrele pentru zona VIP, dar și barul cu băuturi fine desăvârșesc, cu certitudine, luxul.

La petrecere vor fi prezente și personaje din showbizul autohton. Până în acest moment, au confirmat: Mihai Chițu, Kamara, Deea și Dinu Maxer, Diana Bișinicu, Mariana Roșca, Laurette, Denisa Nechifor, Adriana Bahmuțeanu, Doinița Oancea, Natalia Mateuț, Nicole Cherry, Daniel Buzdugan, Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu, Randi și echipa Famous Production, Florentina Opriș, Bogdan Vlădău, Ilinca Vandici și Adrian Cristea.

În această vară, cuvântul-cheie al Blueberry Pool este, fără îndoială, dependența. Tocmai de aceea, chiar lângă piscină a fost amplasat un grup de cuvinte uriaș care ne duce cu gândul la Amsterdam, deci la dependența… de distracție, de zâmbete, de mulțumire. Dependența de fericire. Căci cu asta se ocupă Ambasad’Or Events.

Afis

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns