HomeALL MEDIACNAAmenda de la CNA pentru Realitatea TV de 50.000 de lei

Amenda de la CNA pentru Realitatea TV de 50.000 de lei

CNA a amendat, joi, Realitatea TV cu 50.000 de lei pentru că moderatorul „Jocuri de putere”, Rareş Bogdan, a încălcat dreptul la imagine al semnatarilor unei scrisori de protest referitoare la numirea Oanei Stănciulescu în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, acesta numindu-i „slugoi” sau „râme”, informeaza Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reluat joi, 7 iulie, subiectul ediţiilor „Jocuri de putere” din 17 martie şi 23 februarie, după ce a mai discutat subiectul în două şedinţe anterioare, însă nu a putut lua nicio decizie.

Potrivit monitorizării, în emisiunea „Jocuri de putere” din 17 martie, subiectul a fost o scrisoare de protest semnată de 25 de persoane împotriva numirii Oanei Stănciulescu în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR.

Scrisoarea se referă la numirea Oanei Stănciulescu la şefia TVR considerată nepotrivită de semnatarii scrisorii pentru că reabilitează personalităţi ale culturii române care au fost suporteri ai mişcării legionare. Poetul Radu Gyr (autorul imnului legionar) şi scriitorul Vintilă Horia, unii cunoscuţi ca pro-hitlerişti, sunt reabilitaţi de Oana Stănciulescu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns