HomeMAGAZINEvenimenteAmi, asaltata de fani, la un concert

Ami, asaltata de fani, la un concert

Ami a dat startul maratonului de concerte si evenimente de saptamana aceasta din Princess Club. Cantareata a urcat pe scena clubului din Regie si a interpretat, printre altele si piesa „Trumpet Lights”, care a facut-o cunoscuta pe piata muzicala din Romania.

Imbracata sexy si cu o interpretare impecabila, Ami i-a cucerit pe fanii prezenti in club care au recompensat-o cu multa caldura, la final. Artista a zabovit minute bune dupa concert pentru a se fotografia alaturi de acestia.

Joi seara, Delia a sustinut o reprezentatie incendiara in Princess Club, asa cum si-a obisnuit fanii de ani de zile, fiind primul concert dupa intoarcerea din vacanta si chiar primul din acest an. Petrecaretii au putut admira frumuseti una si una, intr-o prezentare denumita „Indian Night” si unde invitata speciala a fost Loredana Chivu.

In aceasta noapte, 1 februarie, Lora face spectacol pentru a marca inceputul week-end-ului, in timp ce sambata, 2 februarie, Celia va sustine un super concert. Atmosfera va fi intretinuta de ATOM X – un robot DJ, din clanul Transformers, care va mixa electrizant cele mai tari melodii ale mileniului 3.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns