HomeALL MEDIAAna Pascu, realeasă vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă

Ana Pascu, realeasă vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Ana Pascu, a fost realeasă în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă (FIE), pe care o ocupă neîntrerupt din 2004, cu prilejul congresului găzduit la Moscova.

”Au fost nişte jocuri politice acolo, ruşii au vrut să mă lase afară din Comitetul Executiv. Iar eu, ca vicepreşedinte, nu puteam să mă duc la oameni să le cer să mă voteze. Aşa ceva nu am făcut niciodată şi nici anul ăsta nu am făcut. Am intrat în Comitetul Executiv cu un număr impresionant de voturi şi sunt mândră de asta. Au fost 40 de oameni care au concurat pentru 15 locuri în comitetul executiv”, a declarat Ana Pascu pentru AGERPRES.

”La vicepreşedinţie, să fiu sinceră, nu am vrut să-mi depun candidatura, dar voiam să fiu în Comitetul Executiv pentru că acolo se prefigurează tot ce se va face în viitor şi dacă ştii dinainte poţi lua nişte măsuri administrative, să-ţi faci o strategie”, a mai spus Ana Pascu.

Ana Pascu a trecut cu brio peste două tururi de scrutin, pentru alegerea în Comitetul Executiv de 15 persoane şi apoi la alegerea celor trei vicepreşedinţi.

Dubla medaliată cu bronz olimpic are o lungă activitate în cadrul FIE, începând cu 1984, în Comisia de regulamente, din 1988 în Comisia de arbitraj, din 2000 în Comitetul Executiv, iar în 2004 a fost aleasă vicepreşedinte.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns