HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAnamaria Prodan o pune pe “Mămica” să gătească

Anamaria Prodan o pune pe “Mămica” să gătească

Între două drumuri prin Europa, unul în Antalya, unde contractează un atacant francez pentru Pandurii Tg Jiu, și altul în Olanda, unde Laurențiu Reghecampf va susține un meci greu cu Steaua în curând, Anamaria Prodan se ocupă la modul cât se poate de serios de selecția doamnelor specialiste în plăcinte tradiționale românești.

Selecția a început in urma tuturor recomandărilor primite de la prieteni, ale mesajelor insoțite de fotografii, pe pagina de Facebook a Anei, și pe pagina emisiunii „La plăcinte înainte”. O dată ce lista de persoane s-a restrâns, în funcție de calitatea rețetelor și imaginea produselor primite, Anamaria s-a întâlnit personal cu fiecare în parte – ori la ea acasă, în bucătarie, ori la bucătărese acasă, unde au probat rețete și au schimbat impresii.

Prima câștigătoare care va pregăti primele rețete tradiționale în localul Anei este „Mămica” din Balotești, în vârstă de 76 de ani. Cu multă experiență într-ale prăjiturilor, pe care le execută impecabil de o viață, „Mămica” a convins-o pe Anamaria că merită să lucreze în localul ei pe care urmează să-l deschidă in Centrul Vechi din Capitală.

„Mămica m-a convins imediat: știe ce face în bucătărie și știe foarte bine! Am încercat, împreună, câteva rețete tradiționale de mare excepție! Aș vrea să vă pot descrie gustul fiecăreia, însă n-o să găsesc cuvinte pe măsura gustului… Așa că mai bine vă convingeți singuri, pe gustate, când deschidem localul și Mămica se va apuca de treabă”, povestește Anamaria Prodan.

Show-ul “La plăcine înainte” va fi difuzat la Euforia Tv din 23 februarie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns