HomeLIFE STYLEAnca Țurcașiu debutează la Kanal D în show-ul ''Iubesc România''

Anca Țurcașiu debutează la Kanal D în show-ul ''Iubesc România''

Anca Turcasiu va prezenta emisiunea „Iubesc Romania” in fiecare sambata la Kanal D

Crezi că ştii totul despre România? Ştii că, de cele mai multe ori o urăşti, dar de ce o iubeşti te-ai întrebat vreodată? Ştii poate de ce unii ar pleca cu prima ocazie, în timp ce alţii au renunţat la multe trenuri şi au rămas? Ştii de ce o urăşti, o înjuri, o renegi şi o baţi? Pentru că descoperi că ai pe cine iubi. Că dincolo de manele, corupţie, birocraţie şi circ, o poţi iubi sincer.

Kanal D îţi propune începând din această primăvară un show de excepţie, Iubesc România, care îţi va da ocazia să-ţi cunoşti ţara altfel de cum o ştii. Umorul, momentele haioase şi pline de nostalgie din istoria românilor vor fi aduse în atenţia publicului. Nu vor fi uitate nici secvenţele memorabile din sport şi nici cele mai frumoase şlagăre din ultimii 30 de ani care i-au făcut pe români mai romantici şi mai plini de iubire.

Celebrităţile invitate în emisiune vor forma 2 echipe, cu câte 4 persoane şi se vor duela pentru a-şi demonstra patriotismul şi pentru a-şi verifica cunoştintele despre România încercând să răspundă la cât mai multe întrebări sau încercând să treacă mai multe probe „tipic româneşti”.

Astfel, gazda emisiunii, Anca Ţurcaşiu, ajutată de Alin Oprea şi Maria Cârneci, va încerca să provoace celebrităţile la o porţie de voie bună şi le va da ocazia să-şi amintească cu nostalgie de vremurile trecute.

Nu rata un show spectaculos, Iubesc România, plin de culoare şi umor aşa cum numai românii ştiu să petreacă,în curând, doar la Kanal D!

[starrating template_id=4 column=’votes’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns