HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAnca Dumitra, Ecaterina Țugulea, Ovidiu Niculescu și Jean Paler sunt puși pe glume la Jocuri de celebritate. Ce audienţă a înregistrat ediţia de aseară?

Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, Ovidiu Niculescu și Jean Paler sunt puși pe glume la Jocuri de celebritate. Ce audienţă a înregistrat ediţia de aseară?

Jocuri de celebritate revine cu o nouă ediție plină de umor, de la 22:30! Actoria și comedia se reunesc în sufrageria lui Bobonete și vor stârni hohote de râs. Responsabili pentru buna dispoziție vor fi Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, actrițele care le interpretează pe Gianina și Dalida în Las Fierbinți, Ovidiu Niculescu și Jean Paler.

 

În această seară, Paul Ipate îi are alături pe Anca Dumitra, Ovidiu Niculescu și Sergiu, care luptă pentru a-și renova fațada blocului. Octavian Strunilă îi are alături pe Ecaterina Țugulea, Jean Paler și Alina, care vrea să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și cumpăra mobilă.

Strunilă își dorește mult victoria în această seară: Mi-am pus în gând să îl bat pe Ipate!, însă Paul nu se lasă mai prejos și știe ce potențial are lângă el: Tu ai văzut ce am pe canapea?!

 

S-a furat vocala, Bolul Kaboom, Cum cânți tu, Cuvinte în lanț și Mima perfectă sunt provocările prin care vor trebui să treacă cele două echipe pentru a ajunge la runda finală, Nume și Renume! Rămâne de văzut care dintre cele două echipe se vor descurca cel bine și vor reuși să ia banii, diseară, de la 22:30, numai la Pro TV.

 

Cifrele ediției Jocuri de celebritate de miercuri seara

 

Ediția de miercuri seară a reunit două echipe puternice și pline de carismă! Lili Sandu și Randi au reușit să iși ducă prietenul până în runda finală, unde a fost ajutat de căpitanul lor de echipă, Paul Ipate, să îi ia banii lui Bobonete.

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, obținând 6.4 puncte de rating și 20.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, ANTENA 1,  care a înregistrat 5.3 puncte de rating și 16.9% share.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

AUDIENTE TV: Noul serial turcesc de la Kanal D, cifre de top in Prime Time! Situatie pentru Antena 1, aici!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns