HomeALL MEDIAAnca Neacșu, 15 costume de baie(galerie foto)

Anca Neacșu, 15 costume de baie(galerie foto)

Pentru că acum locuiește în Turcia unde vara este mult mai lungă, fosta componentă ASIA si actuala vedetă Euforia TV  (“Drumul spre altar”) este mai mereu la plajă. Sotul ei, Serkan este manager hotelier, iar Ancăi îi place să fie mereu în preajma lui. Așa că cei doi se văd zilnic, deși Serkan muncește până seara târziu. Anca face plajă chiar sub nasul lui Serkan si sunt nedespărțiți încă de la nuntă. Pentru astfel de vizite dese la plajă, normal că vedeta a simțit nevoia unei garderobe lărgite de costume de baie.

 

”Când am fost ultima dată în țară pentru ședința foto de la Euforia TV mi-am luat 10 costume de baie, ca să am să le schimb la plajă. Deja mă plictiseam. Aveam doar câteva și mergeam zilnic la plajă. De când m-am întors în Turcia, mi-am mai luat încă 5. Cum mergeam prin magazine și mai vedeam unul colorat, mai îmi cumpăram unul.”, declara Anca.

Pe Anca o puteţi vedea cu toţii sâmbătă de la ora 20:00, în mega-reality-show-ul de la Euforia TV, “Drumul spre altar” alături de Sorana, Lora, Anemona şi Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu). În ediția de sâmbăta aceasta, Anca primește o surpriză de la soțul ei, o sesiune de parasailing pe mare, Lora se mărită la piscină , iar Alexandra își allege rochia pentru marele eveniment.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns