Connect with us

Life Style

Anda Adam a venit la radio costumată în Crăciuniță

Published

on

Anda Adam a făcut senzație, aseară, la Request 629, emisiune difuzată de Radio 21, când a venit costumată în Crăciuniță. Liviu Hodor și Cristi Stanciu au rămas cu gura căscată când s-au pomenit cu Anda în studio într-o rochiță scurtă roșie, cu un decolteu generos. Nici căciulița de Crăciuniță nu i-a lipsit Andei din costumație.

Artista a venit costumată, pentru că Liviu Hodor spusese, la radio, în urmă cu câteva săptămâni, că are o singură dorință, anul acesta, de la Moș Crăciun: s-o vadă pe Anda Adam în costum de Crăciuniță. „Este un costum făcut special pentru mine, la comandă. Asta pentru că știam că asta ți-ai dorit și am venit să îți îndeplinesc dorința”, a spus Anda Adam.

Anda Adam i-a colindat pe Djii Radio 21 și a cântat piesa „Sanie cu zurgălăi”: „E un remix ce va răsuna în toate cluburile în perioada sărbătorilor”, a spus artista.

Astăzi, Anda cântă într-un eveniment caritabil ce se va desfășura într-un mall din Capitală. De altfel, artista a spus că în utima perioadă s-a implicat în numeroase proiecte caritabile:     „Mi-am propus ca luna aceasta să fac cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru cei care chiar au nevoie de ajutor, de aceea voi participa la multe evenimente caritabile. Am vândut și limonadă pentru a strânge fonduri pentru copiii bolnavi de cancer”, a povestit ea.

De Crăciun, Anda Adam va cânta la Constanța. „În fiecare an am cântat acolo în această perioadă și de fiecare dată a nins. Sper să ningă și anul acesta pentru că e tare frumos, chiar dacă ne va fi un pic mai greu să ajungem la evenimente”, a spus Anda.

Dacă Liviu Hodor și-a dorit ca Moșul să i-o aducă pe Anda Adam costumată în Crăciuniță, artista spune că ea își dorește cel mai mult să fie liniștită, după un an extrem de agitat. „Îmi doresc să fiu liniștită, sănătoasă și fericită împreună cu familia. În rest, cu muncă și ambiție cred că o să reușesc tot ce mi-am propus pe 2014. Nu-mi fac planuri pe hârtie, așa suntem noi artiștii, lucrurile le facem atunci când simțim, fără planuri în carnețel, iar eu sunt cam zăpăcită. Mi s-a întâmplat să mă duc la sală cu un singur pantof sport. Când am ajuns acolo, am constatat că n-am decât unul, așa că… mai fă sport dacă poți!”, povestit artista râzând.

Masa de Crăciun i-o va pregăti mătușa: „Asta cu eu și gătitul e o chestiune de domeniul fantasticului!” a mărturisit artista, care a mai spus că de sărbători cel mai mult îi place să mănânce salată Boeuf.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Mihai Bendeac, sărbătorit de colegii jurați și de mama sa, la audițiile ”iUmor”

Published

on

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar dacă în prima zi au aniversat-o pe Delia, astăzi, jurații au avut din nou motiv de bucurie: Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii săi! Cei trei jurați revin la pupitrul „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Nu doar Delia, Cheloo și întreaga echipă de producție a emisiunii ”iUmor” l-au felicitat astăzi pe Mihai Bendeac, ci și mama sa, care a venit în vizită și a adus cu ea câteva cadouri speciale. Actorul a primit un tort de ciocolată, dar și un album cu fotografii de familie și amintiri din copilăria și adolescența lui Bendeac. Astfel, artistul a depănat amintiri și le-a arătat colegilor săi carnetul de note din liceu și fotografii de la primele sale apariții pe scenă. ”Asta este cea mai importantă poză, prima în ipostază de actor”, a concluzionat Bendeac, însă nu a ezitat apoi să se amuze de felul în care arăta atunci.

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Doinița Oancea și-a sărbătorit ziua de naștere pe platoul de filmări de la ”Fructul Oprit”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Îndrăgita actriță Doinița Oancea a avut parte, astăzi, de o surpriză din partea colegilor săi, pe platoul de filmare al serialului ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat, în fiecare miercuri, la Antena 1.

Ziua Doiniței Oancea a început cu multe surprize și așa a și continuat. Actrița a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani și a fost întâmpinată de colegi cu tort și flori, dar și cu multe urări.

”Sărbătoresc ziua asta prin muncă. Fac ceea ce-mi place și asta mă face foarte fericită. Ziua a început cu foarte multe mesaje, telefoane, comentarii pe Facebook. Nici nu am apucat să răspund tuturor. Încă de noaptea trecută am avut parte de surprize de la prieteni, care au venit la miezul nopții la mine acasă. Eu îmi propusesem să fac o super petrecere, pentru că vârsta de 35 de ani trebuie sărbătorită într-un fel. Dar probabil asta se va întâmpla în weekend”, spune Doinița.

Doinița Oancea joacă rolul Tanței în serialul ”Fructul Oprit” de la Antena 1. Tanța este menajera familiei Caragea și este o fire jovială, mereu pusă pe șotii, dar care vrea să știe tot ce mișcă, fiind astfel ” bârfitoarea casei”, după cum chiar ea mărturisește.

Frumoasa actriță poate fi văzută miercuri, 21 februarie, de la ora 21.15, la Antena 1, într-un nou episod al îndrăgitului serial ”Fructul Oprit”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

După ”X Factor”, Pierluca Salvatore vrea să devină cunoscut și în industria modei

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Pierluca Salvatore, tânărul de 23 de ani din Italia care a ajuns la ”X Factor România” datorită unei monede de 10 bani găsite întâmplător în buzunar, are planuri mari pentru anul acesta! 

Relaxat, îmbrăcat lejer și mereu cu o pălărie purtată ștrengărește, Pierluca Salvatore a câștigat simpatia românilor, dar și a juraților ”X Factor” în cel de-al șaptelea sezon și a ajuns până în galele live. Pentru anul acesta, italianul vrea să continue să cânte în România și le-a pregătit admiratorilor săi și o mică surpriză: își va pune amprenta și pe o colecție de haine.

”Am creat acest brand pentru că sunt pasionat de modă. Acum, mai ales datorită carierei mele muzicale, am ocazia să îmi exprim și viziunea în acest domeniu. Deocamdată lucrez la o colecție de tricouri și una de căciuli, pentru care eu am desenat conceptul, iar de execuție se ocupă o fabrică din Italia. Sper că vor fi gata pentru a le putea prezenta și admiratorilor mei din România în curând, când plănuiesc să vin să susțin și un concert”, a povestit Pierluca.

În acest timp, Jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”.

Toți cei interesați se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceștia sunt selectați de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile lor artistice. Doar cei selectați ajung apoi în prima etapă oficială a audițiilor, care au loc în mai multe orașe din toată România, dar și la Chișinău.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending