HomeLIFE STYLEAndi Moiescu face o selecţie a colecţiilor vestimentare la ApropoTV

Andi Moiescu face o selecţie a colecţiilor vestimentare la ApropoTV

Oglinda, oglinjoara, cine se mai imbraca cel mai socant din tara? Eh, cativa dintre concurentii de seama care se zbat sa intre in topul aparitiilor vestimentare de neuitat vor face o parada de zile mari in emisiunea Apropo Tv din 18 octombrie, prezentata de Andi Moisescu.

De-a lungul timpului, showbiz-ul autohton a crezut ca le-a vazut pe toate si ca putine i-ar mai putea starni uimirea, insa persoane publice din spatiul autohton i-au demonstrat ca se inseala, si chiar amarnic, atunci cand au aparut imbracate atat de prost, cum nimeni nu si-ar fi putut inchipui. Ovidiu Buta, Eniko Szanto, stilistul emisiunii Dansez pentru tine, si Puya comenteaza pe marginea subiectului.

Inspirati de esecul rasunator al nationalei de fotbal a Romaniei dupa infruntarea cu Serbia, cei de la Apropo Tv propun telespectatorilor framantati de intrebarea daca nu cumva unii fotbalisti sunt ceva mai talentati in ale actoriei, decat in ale sportului, un material ce-l are in vizor pe Cristi Chivu, capitanul echipei nationale.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns