HomeALL MEDIAAndi Moisescu, test drive în Elveţia cu Nissan Qashqai

Andi Moisescu, test drive în Elveţia cu Nissan Qashqai

Elvetienii nu se lauda doar cu ciocolata, ceasuri si partii excelente de schi, ci si cu drumuri perfecte pentru test drive. Reprezentantii Nissan l-au invitat pe Andi Moisescu tocmai in Elvetia pentru a testa noul Nissan Qashqai.

Gazda emisiunii Apropo TV, de la Pro Tv, a incercat 2 modele de Qashqai: unul cu motor 2 l diesel 140 CP si altul diesel 2 l 150 CP, dar a profitat de partiile din statiunea Verbier pentru a schia impreuna cu Roxana Ciuhulescu.

Sambata, la pranz, ProMotor prezinta imagini inedite din Elvetia de la acest test drive, dar si un interviu cu Andi Moisescu despre masinile de ieri si de azi. Adept al masinilor de familie si posesorul unui Hyundai Veracruz, de care cei doi copii ai sai sunt indragostiti, vedeta Pro TV s-a aratat foarte incantat de experienta cu noul model Nissan. Desi prima masina pe care a condus-o a fost un Peugeot 206, Andi Moisescu, pentru care siguranta si confortul sunt cele mai importante calitati ale unei masini, se declara mandru ca a avut si Dacie si Olcit.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns