HomeLIFE STYLEAndra a devenit cea mai bogata solista din Romania!

Andra a devenit cea mai bogata solista din Romania!

Andra se poate mândri, la cei 27 de ani ai săi, cu performanţa de a strânge o adevărată avere din concerte, numărându-se printre cele mai solicitate soliste din ţară. Nu e eveniment muzical la care numele ei să nu figureze pe afiş, deşi nu are deloc un tarif mic, în jur de 3.000 de euro pentru fiecare show, scrie Libertatea.

Andra Maruta

Născută în Câmpia Turzii, Andra a făcut tot posibilul să se facă remarcată şi la Bucureşti, unde, zic ardelenii, “aici se învârte magiunul”, aşa că, ajutată de tatăl ei, Alexandru Mihai, care i-a fost şi impresar, şi bodyguard, visul puştoaicei de atunci a prins contur.

N-a fost concurs muzical pentru tinere talente de unde ea să nu plece fără premiul cel mare. Apoi, la numai 14 ani, Andra a intrat în vizorul lui Costi Ioniţă, cu care a avut câteva colaborări benefice. A fost criticată adesea din cauza ţinutelor vestimentare de scenă, considerate de criticii de modă drept total neinspirate, însă ei nu i-a păsat, mizând în continuare pe voce.

Acum, la 13 ani de la debutul în showbiz, soţia lui Cătălin Măruţă se bucură de o popularitate de invidiat, iar concertele numeroase i-au adus o căruţă de bani. Apropiaţii ei susţin că anul acesta a rotunjit bugetul familiei cu încă 300.000 de euro, Andra ajungând să facă primul milion de euro, o performanţă greu de egalat de un alt artist român.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns