HomeMAGAZINAndra a câștigat BEST ROMANIAN ACT la MTV EMA 2016

Andra a câștigat BEST ROMANIAN ACT la MTV EMA 2016

Cele mai prestigioase premii muzicale din Europa, MTV European Music Awards, s-au desfășurat pe 6 noiembrie la Rotterdam, iar Bebe Rexha a fost gazda evenimentului care a fost transmis LIVE de MTV România.

În cadrul galei MTV European Music Awards, Andra a câștigat al doilea premiu BEST ROMANIAN ACT din cariera ei. Artista a fost extrem de emoționată și a declarat: “Premiul MTV Best Romanian Act mă onorează și mă face să cred că toate visurile se pot împlini dacă lupți și crezi în ele.

 

De mică, atunci când MTV era singurul post muzical pe care îl știam, mă întrebam cum ar fi să am un videoclip difuzat acolo. Anii au trecut și am fost de mai multe ori nominalizată, ba chiar, iată, e a doua oară când ridic premiul pentru Best Romanian Act și încă nu-mi vine să cred. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat, celor care îmi ascultă muzica și mă incurajează să fiu mereu mai bună. Și vă mai spun ceva: de câte ori un vis se împlinește, altele iau naștere și toată viața poți urmări un ideal, drumul nu se oprește niciodată.”

Pe 6 noiembrie, Trupa GreenDay a făcut show pe scena Ahoy și și-a adjudecat titlul de Global ACT, One Republic a adus ploaia în fața publicului, Lady Gaga a câștigat BEST FEMALE în fața lui Beyonce, iar Justin Bieber a plecat acasă cu trofeul pentru BEST FANS!

andra-2

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns