HomeLIFE STYLEAndra îşi aniversează ziua de naştere, vedeta schimbă prefixul. Foto de la începutul carierei!

Andra îşi aniversează ziua de naştere, vedeta schimbă prefixul. Foto de la începutul carierei!

Andra îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Vedeta născută la data de 23 august 1986 schimbă prefixul şi împlineşte 30 de ani. Pe numele real Alexandra Irina Mihai, Andra s-a născut la Câmpia Turzii şi este una din cele mai de succes cântăreţe din România.

RADAR DE MEDIA îi urează un călduros La mulţi ani!

 

Andra este jurat in show-ul de televiziune ROMANII AU TALENT de la PRO TV, iar din toamna va debuta si in calitate de jurat in emisiunea de talente VOCEA ROMANIEI JUNIOR.

Andra a apărut pentru prima dată în faţa publicului la vârsta de şapte ani, în cadrul îndrăgitei emisiuni din anii ’90 Tip Top Minitop, unde s-a făcut remarcată după ce a interpretat o melodie dificilă, I will always love you, a lui Whitney Houston, după care, la vârsta de nouă ani a participat la un concurs de muzică populară desfăşurat la Târgu Jiu, unde a obţinut o menţiune. Doi ani mai târziu, a reuşit să câştige primul loc la un alt concurs de muzică populară, scrie Libertatea.

 

În 2008, Andra a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea Olala de la Pro TV.

Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta

 

Tot în 2008, Andra s-a căsătorit cu prezentatorul TV Cătălin Măruţă, chiar pe 23 august, ziua ei de naștere. Cei doi sunt considerați unul din cele mai frumoase cupluri din România, iar recent Măruța a dezvăluit care este secretul căsniciei lor fericite: realizatorul TV nu ar fi gelos nici măcar pe celebrul artist spaniol David Bisbal, care anul acesta a înregistrat o melodie alături de soția sa și a venit în România pentru a filma videoclipul piesei. În 2011, Andra a devenit mamă pentru prima dată. David are acum 5 ani, iar de anul trecut are și o surioară, Eva Maria Ioana, mai noteaza sursa citata.

Andra si David Bisbal

Andra si David Bisbal

Andra a câştigat în anul 2013, trofeul PREMIILE RADAR DE MEDIA pentru Cel mai bun artist al anului. În anul 2014, Andra a câştigat un nou trofeu pentru Cea mai bună melodie a anului (Andra ft. Demoga – Atât timp cât mă iubeşti). În anul 2015, Andra a fost desemnată de publicul cititor Artistul anului. 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

ANDRA (1) ANDRA (2) ANDRA (3)

 

Foto Credit: Libertatea / PRO TV

Video Credit: Youtube

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns