HomeMAGAZINEvenimenteAndra l-a sfatuit pe Dj-ul ProFM Marius Onuc cum sa tina sarmalele legate, in pauzele concertului ProFM Christmas Live Session

Andra l-a sfatuit pe Dj-ul ProFM Marius Onuc cum sa tina sarmalele legate, in pauzele concertului ProFM Christmas Live Session

Primul concert ProFM Christmas Live Sessions din seria acestei saptamani speciale pe care ProFM a pregatit-o pentru ascultatorii sai, a fost sustinut de Andra.

Artista nu a venit singura, ci impreuna cu fratele ei, Sandel, cumnata Aurora, si What’s Up. Andra a povestit celor care au fost pe receptie si Dj-ilor GreeG si Marius Onuc ca va pregati sarmale si oua umplute pentru masa de Craciun, ocazie cu care i-a dat si sfaturi de bucatarie lui Onuc. Dj-ul ProFM i-a spus ca el a folosit ata sa tina sarmalele grupate si credea ca si Andra face la fel, insa ea i-a explicat ca ar fi mai bine sa foloseasca scobitori.

Andra i-a incantat pe ascultatorii ProFM cu trei melodii, “K la meteo” – interpretata live impreuna cu What’s Up si doua colinde – “Aseara pe-nserate” si “Deschide poarta” cantate cu Aurora.

Inainte de a fugi din studioul ProFM acasa, unde o asteptau musafiri Andra le-a facut urari din suflet telespectatorilor MTV, care vor urmari concertul ei de la ProFM pe data de 25 decembrie, la MTV Romania in programul “X-Mass Music Mix”.

ProFM Christmas Live Sessions continua si in aceasta seara, cand in studioul ProFM tot la GreeG si la Onuc, de la ora 19:00 va sosi Corina.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns