HomeLIFE STYLEAndra şi Cătalin Măruţă, în prim-plan la Premiile VIP

Andra şi Cătalin Măruţă, în prim-plan la Premiile VIP

De Dragobete, Andra si Catalin Maruta au fost rasplatiti la Premiile VIP cu titlul de `Cel mai mediatizat cuplu`, informeaza bestmusic.ro

Pe 24 februarie, intr-o zi in care sarbatorim iubirea, artistii `cuplati` au fost premiati pentru modul in care reusesc sa imbine dragostea si cariera profesionala.

In timp ce Andra si Maruta sunt mediatizatii showbiz-ului, Analia Selis si sotul ei, Razvan Suma, au triumfat la categoria `Cuplul muzical`.

Traian Ilea si Valeria Codorean sunt `Cuplul Folcloric`, iar Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy au fost desemnati `Cuplul sportiv`.
Nici actorii nu s-au lasat mai prejos, astfel ca la Premiile VIP de Dragobete, `Cuplul de excelenta` a fost reprezentat de actorul Ion Lucian si sotia lui, Paula Sorescu.

La categoria `Cuplu in teatru` castigatori sunt Ilinca Goia si Dominic Dembinski, iar Catalina Mustata si Florin Zamfirescu formeaza `Cuplul cinematografic`.

Si politica are indragostitii ei. Daciana Sarbu si Victor Ponta, proaspatul Presedinte PSD, au fost numiti `Cuplul politic`.  
[starrating template_id=4 column=’votes’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns