HomeALL MEDIAAndreea Antonescu: „Prefer sa citesc carti decat sa stau „atarnata”in locurile de fite in vazul paparazzilor”

Andreea Antonescu: „Prefer sa citesc carti decat sa stau „atarnata”in locurile de fite in vazul paparazzilor”

Andreea Antonescu le raspunde criticilor, care au acuzat-o ca a intrat intr-un con de umbra si se complace in aceasta situatie. „Sunt in studio in aceasta perioada si pregatesc niste suprize”, spune fosta Andre, care vrea sa revina cat mai repede pe scena.

Andreea Antonescu a fost acuzata intr-un articol din „Click” ca a „decazut enorm”. „Poate ca retragerea ta la Slatina, alaturi de iubitul tău, indopandu-te cu mezeluri fara E-uri, e o solutie. Dar, daca vrei sa ajungi sotia exotica si obeza a unui miliardar de Forbes, e si asta o solutie” – este o parte din articolul care a scos-o din sarite pe fosta Andre. Andreea Antonescu nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns. „ 1. Sunt vegetariana. 2. Sunt in studio in perioada asta si pregatesc niste surprize. 3. Prefer sa citesc carti decat sa stau „atarnata”in locurile de fite in vazul paparazzilor”, a spus Andreea Antonescu pe pagina ei de facebook.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns